Bliv leder

Bliv leder


At være leder i en spejdergruppe kræver lyst til friluftsliv og udfordringer. Det er sjovt og sundt - og vi garanterer at du får en masse sjove og spændende oplevelser.

Hvis du aldrig har været spejder, skal du vide at det aldrig er for sent at starte. Vi tilbyder hjælp til at komme igang og blive en del af vores hyggelige lederstab.

Vi har et godt spejderhus og en stor grund med bålplads, rafter, træer og masser af mulighed af at lave hvad man ønsker, kort sagt masser af gode muligheder for spejderaktiviteter.

Vi har en meget åben ledelse, og alle nye tilkomne bliver modtaget med åbne arme og et stort smil.

Vi lægger vægt på, at dem, der er aktive bestemmer. Det giver muligheden for at udfolde sig, hvilket  giver til nogle fantastiske lejre i afdelingerne såvel som hele gruppen samlet.

Vi har brug for engagerede ledere, som er kompetente og modne, og som tør tage et medansvar for vores børns udvikling. Du vil som leder indgå i et netværk af ledere som har mange fælles værdier og holdninger. Når du bliver leder hos os har vi nogle forventninger til dig. Du kan læse mere om vores forventninger i boksen til højre.

Det at blive leder er ikke spor svært. Men det kan være svært at blive en god leder!


At være spejderleder kan anbefales!!

Den ledelseserfaring du vil få i dit arbejde med børn og unge kan du senere i livet bruge i mange andre sammenhænge. Vi tilbyder et hav af færdighedskurser og ledelseskurser, noget som du kan bruge i spejderarbejdet og senere i livet.

At være spejderleder er friluftsliv for sjov og for oplevelsernes skyld.

Har du lyst og mod på at bliver leder/assistent eller medhjælper, så ring eller mail.